Håndball for livet!

Vi simpelthen elsker håndball, og det synes vi flere burde gjøre!

Denne nettsiden ble i all hovedsak laget for å dele informasjon om håndball. Kanskje har du hørt noe om «håndballjentene» og problemer med «klisteret» på Dagsrevyen, og lurer på hvem og hva de snakker om? Eller du så Frank Løke på «Skal vi danse», og lurer på hvem i alle dager det er? Her kan du finne svar på det meste. Det er nok en grunn til at håndball har klart å engasjere såpass mange mennesker landet over, selv om kanskje spesielt kvinnehåndball har stukket seg frem som en klar favoritt. Det er kanskje ikke så rart, siden de vinner så mye som de gjør. Men medaljer er ikke det eneste som er verdt å få med seg!

En vakker håndballkultur

Håndballkulturen har flere flotte verdier som vi alle kan kjenne oss igjen i. Det er en idrett som skaper store idrettsstjerner, ved hjelp av samarbeid og grunnleggende gode strukturer helt fra det grunnleggende nivået, som er barnehåndball.

Her lærer spillerne verdier knyttet til begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play. Sammen med foreldre og trenere skapes det et trygt miljø for utfordringer og mestring, der grunnfilosofien er at det er plass til alle! Dette er verdier som spillerne tar med seg videre på elitenivå og profesjonelt nivå. Kanskje det er dette som gjør håndball så utrolig fint! Selv på landslagsnivå kan man se at spillerne virkelig koser seg, både på banen og i hverandres selskap.

Et fellesskap for alle

Enten du spiller kamp eller står og heier deg hes på sidelinjen, sitter hjemme i stua med familien foran fjernsynet, eller ser kampen på smarttelefonen mens du er på farten. Følelsen er der uansett, du kunne like gjerne vært sammen med dem på banen. Håpet og spenningen når finalekampen nærmer seg slutten er nesten ubeskrivelig. Håndball gir oss noe vi kan samle oss rundt, uansett kjønn, alder og funksjonsnivå. Alle kan ikke bli Norges neste håndballstjerne, men alle kan delta på sin måte.

Vil ikke du også bli en del av dette fellesskapet? Vi vil i alle fall ønske deg velkommen!